ARVEN FRA DANMARK
Torben lærte å bake av sin far. Det var ingen tvil om hva Torben skulle bli når han ble stor. Første turen fra Holstebro til Stavanger som ferdig bakermester var i 2009. Og, bare noe år etter, i 2013 gikk drømmen om eget bakeri i oppfyllelse. Sammen med sin Lærke åpnet de to den første av det som skulle bli mange Kanelsnurrer på Fiskepiren i Stavanger. Kanelsnurren var tuftet på parets ide om den moderne gourmetbaker. Kvalitet, rene- og naturlige råvarer, håndverk og lang hevetid var hovedingrediensene. Det er det enda. Parets drøm blir stadig større, og nå deler Torben og Lærke drømmen og arven fra Danmark med nesten hele Norge.
Kanelsnurren kjøpte seg inn i det tradisjonsrike konditoriet Lie Nielsen i 2022. Dermed kunne Torben, Lærke, og resten av Kanelsurren heve seg enda et nivå og Kanelsnurren er nå å finne flere steder i Bergen.
Kanelsnurren etablerte seg i Oslo i 2023, og ha nå åpnet det tredje utsalget i hovedstaden.
Torben og Lærkes sønn, Vilbert, sier han skal bli baker når han blir stor. Han vil bli akkurat som sin danske far og farfar.